Všehochuť

Jehněčí plec na zelenině

Pro 4 osoby budete potřebovat: • 800 g jehněčího masa z plece • nahrubo umletý pepř • 8 stroužků česneku • 4 větvičky tymiánu • 200 g mrkve • 100 g pastináku • 2 velké cibule • 3 lžíce oleje • 2 lžíce rajčatového protlaku • 200  ml suchého bílého vína • 250 ml masového vývaru • sůl Postup: 1....

Palačinky plněné uzenou krkovičkou

Ingredience 1 balení Knorr Inspirace Špagety Carbonara 8 kusů slané palačinky 2 lžíce margarín nebo Rama Culinesse 2 dl mléko 400 gramů uzená krkovička 2 žloutky 2 vajíčka 1 špetka mletý pepř 100 gramů nastrouhaný sýr 1 dl smetana 5 lžic olej nebo Rama Culinesse Příprava 1.Obvyklým způsobem...

Masíčko

1. Suroviny: 4 vepřové kotletky bez kostí 1 balení zeleninového leča 1 cibule 8 stroužků česneku 5 lžic oleje 5 lžic rajského protlaku nebo kečupu 0,1 l piva 20 dkg strouhané Nivy / jiný sýr dle chuti / sůl pepř oregano feferonky 8 topinek Pracovní postup: Na oleji...

Vinná klobása trochu jinak

POTŘEBNÉ PŘÍSADY asi 1 kg vinné klobásy, 1 cibule, žampiony (mohou být i sterilované - celá plechovka), kečup, 10 dkg šunkového salámu, balíček plátkového sýra POSTUP PŘÍPRAVY Do pekáčku svineme klobásu, podlijeme trochou vody a v troubě vyhřáté na 180 st. pečeme asi 15...

Řízečky

1. Trojité řízky 4 plátky vepřové krkovice, plátkový sýr Eidam, plátky šunkového salámu, sůl, pepř, vejce, mouka, strouhanka, hořčice, tuk na smažení. Z vejce, mouky a strouhanky si připravíme těstíčko na obalování. Maso naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme slabě hořčicí, položíme na něj...