Drůbeží maso

Kuřecí řízky zapečené s brusinkami a hermelínem

Je to rychlé, na přípravu nenáročné jídlo, které ale báječně chutná. Brusinky v kombinaci se smetanou a sýrem vytvoří lahodnou chuť. Počet porcí: 4 Suroviny: 4 kuřecí řízky 2 Hermelíny 250 ml smetany ke šlehání - může být i více 1 lžička tymiánu, nebo směs Italských bylinek 4 polévkové lžíce...

Roláda z kuřete plněná bylinkovou nádivkou

Na roládu: kuře 1,3 kilogramů (čerstvé) máslo 10 gramů (čerstvé) sůl mořská pepř černý (mletý) Na nádivku: kuřecí maso 500 gramů (vařené ve slané a opepřené vodě) uzené maso 250 gramů (vařené ve slané vodě) mléko 250 mililitrů (čerstvé plnotučné) vejce 7 kusů rohlík 7 kusů kopřivy 350 gramů...

Zapečené kuřecí řízky

Ingredience: 4 kuřecí /mohou být i vepřové/ řízky, sůl, pepř, 1 cibule, 2 vejce, strouhanka, 1 šlehačka, oblíbené koření na kuře, 3 lžíce sterilované kapie Postup: naklepané řízky osolíme , opepříme, posypeme kořením a obalíme ve strouhance, kterou do masa pořádně přimáčkneme. Obalíme v...